Ποιος ειναι ο Νεοφυτος Ευσταθιου

Live in Harmony Coaching Organization
Νεόφυτος Ευστάθιου DipLC – Life Coach

Ο Νεόφυτος Ευστάθιου είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Surrey – Αγγλίας - στη Διεύθυνση Ξενοδοχείων & Ανθρώπινου Δυναμικού .
Είναι στη δρόμο της Πνευματικής Αναζήτησης και Προσωπικής Εξέλιξης τα τελευταία 20 χρόνια . Έχει ασχοληθεί επισταμένα με θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης , Αυτογνωσίας και Αυτό -βελτίωσης .

Μέσα από τις αναζητήσεις του και τις προσωπικές του ανακαλύψεις ένιωσε την ανάγκη να βοηθήσει και αλλά άτομα που βρίσκονται στο δρόμο αυτό . , κάτι που τον ώθησε να επιδίωξη περαιτέρω εκπαίδευση.
Είναι σήμερα απόφοιτος του Κολεγίου Life Coaching Institute της Αγγλίας και έχει ολοκλήρωση 3χρονη εκπαίδευση με την Αρμονική Ζωή Ελλάδος στο Life Coaching . Έχει επίσης παρακολουθήσει μεγάλο αριθμών Σεμιναρίων μεγάλων «Γκουρου» της Προσωπικής Ανάπτυξης
Έχει εκπαιδευτεί στο ΝΛΠ από τον R. Bandler , στην Ύπνωση από τον Steve G. Jones , στο PSYCH-K από τον Larry Valmore και στο ΕΦΤ από τον Ρ. Νατζεμυ

Είναι σήμερα ένας Επαγγελματίας Life Coach - δηλαδή ένας Σύμβουλος Σχέσεων και Προσωπικής Ανέλιξης ( Επαγγελματικής και Πνευματικής )
.
Είναι Μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου Επαγγελματιών Life Coaches - ICF

Συντονίζει , διδάσκει , κάνει και οργανώνει διαλέξεις και Σεμινάρια για θέματα Προσωπικής και Πνευματικής Ανάπτυξης. Έχει βοηθήσει πολλά άτομα να βρουν τον δρόμο τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα και καταστάσεις που τους απασχολούσαν βελτιώνοντας τη Ζωή τους άμεσα

Είναι ιδρυτικό μέλος του Live in Harmony Coaching Organization το οποίο προσφέρει διαφορά Συμβουλευτικά (Coaching) προγράμματα .
Διδάσκει ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ σε Ομάδες επί εβδομαδιαίας βάσης .

Είναι επίσης Πρόεδρος του Μη κερδοσκοπικού και Εκπαιδευτικού Σωματείου ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΥΠΡΟΥ .
Τηλεφωνά Επικοινωνίας: Tηλ. 25 74 82 46 - 99 69 67 65
E- mail : info@liveinharmony.org – Web: www.liveinharmony