Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο «δρόμος» για μια όμορφη Ζωή ..

Ο «δρόμος» για μια όμορφη Ζωή ..



1. Ο κύριος σκοπός του κάθε άνθρωπου είναι να εξελίχθη πνευματικά . Κάθε μέρα κάντε κάτι σημαντικό για να Μάθετε τον εαυτό σας καλύτερα! Για να ζήσετε περισσότερη από τη Ζωή που πραγματικά θέλετε , πρέπει πρώτα να μάθετε να είστε αυτός που πραγματικά είστε .. να είστε ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡAΓΑΜΑΤΙΚΟΣ ,ο ΑΛΗΘΗΝΟΣ σας Εαυτός

2. Δες τη Ζωή σαν ένα εκπληκτικό Σχολειό ! Όλα όσα βιώνεις – τόσο τα «καλά» , όσο και τα «κακά» , σου δίδονται για να σε διδάξουν κάποιο μάθημα το οποίο χρειάζεσαι σε αυτή τη φάση της Ζωής σου .. Αποδέξου και κατανόησε αυτή την αλήθεια και όποτε αντιμετωπίζεις κάτι ρωτά τον εαυτό σου « τι θέλει αυτό το γεγονός, αυτή η κατάσταση , αυτό το άτομο να μου μάθει ??» Κάντο αυτό και όλη σου η Ζωή θα αλλάξει ..

3. Να σαι ΠΑΝΤΑ ο Εαυτό σου .. η καλύτερη Ζωή είναι η «αυθεντική» Ζωή .. Ποτέ μην προδώσεις τον Εαυτό σου .. Βγάλε τώρα την «κοινωνική» σου Μάσκα και έχε το θάρρος να παρουσιάσεις στ Κόσμο τον Αληθινό σου εαυτό .. και ο Κόσμος θα γίνει πλουσιότερος από αυτή σου την πράξη ..

4. Να θυμάσαι ότι η Ζωή είναι καθρέπτης.. σου δείχνει αυτό που της δείχνεις …. Η «εξωτερική» μας πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καθρέπτισα του «εσωτερικού» μας κόσμου .. Φωτίστε την σκοτεινή σας πλευρά ! Συνειδητοποίησε τους φόβους σου , τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις , τα πρέπει σου και τους κοινωνικούς σου προγραμματισμούς και ο «εξωτερικός» σου κόσμος θα αλλάξει !

5. Βλέπουμε τον Κόσμο όχι όπως είναι αλλά όπως εμείς τον αντιλαμβανόμαστε ! Κατάλαβε ότι Κόσμος που ζεις είναι αποτέλεσμα του τι πιστεύεις – είναι όπως να φοράς γυαλιά ροζ και τα βλέπεις όλα ροζ.. βγάλε η άλλαξε τα γυαλιά σου και ο Κόσμος σου θα αλλάξει

6. Μαθέ να «ζεις» με τη Κάρδια σου! Η Σοφία της ποτέ δεν κάνει λάθος ..ακολούθησε την και θα σε οδηγήσει να βρεις το Σκοπό για τον οποίο γεννήθηκες …

7. Σταματά να προσπαθείς να ελέγξεις και να καθορίσεις τα πάντα στη Ζωή σου … ΑΦΕΘΟΥ .. παράδωσε τον έλεγχο και η Ζωή σου θα γεμίσει με «ευκαιρίες» και «θησαυρούς» !

8. Πρόσεχε τον Εαυτό σου και το Σώμα σου !Κάθε μέρα κάνε κάτι για να «θρέψης» τόσο το Σώμα σου , το Μυαλό σου και την Ψυχή σου .. αυτό είναι κάτι που δείχνει αυτό-σεβασμό και αυτό-εκτίμηση

9. Άφησε τον εαυτό σου να κτίσει βαθιές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου ! Συγκεντρώσου στο να βοηθήσεις Ανθρώπους να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα παρά στο να ικανοποιήσεις το Εγώ σου .. Είσαι εδώ για να κάνεις τον Κόσμο καλύτερο!

10. Άφησε το σημάδι σου στον Κόσμο ! Ο βαθύτερος πόθος της ψυχής είναι να ζήσει για κάτι μεγαλύτερο από τον ίδιο της τον Εαυτό !

Να ‘ σται ΠΑΝΤΑ καλά !



Νεοφυτος