Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δεν είσαι η «ταυτότητα» σου … Δεν ΕΙΣΑΙ η «ιστορία» σου …

Εάν «υποφέρεις» καθόλου στη Ζωή σου ,τότε είναι σίγουρο ότι « κουβαλάς» και είσαι προσκολλημένος στη δική σου «ιστορία» ..Αυτή που έχεις «γράψει» με την βοήθεια όλων των σημαντικών ανθρώπων στη Ζωή σου για το ποιος είσαι , τι είσαι .. ποσό κάλος είσαι ..και τι πρέπει να γίνεις και να έχεις για να είσαι ευτυχισμένος …. Όλα τα «είμαι» που λες , όλα τα «μπορώ» και « δεν μπορώ» , όλα τα «πρέπει» και «γιατί» .. είναι η «ταυτότητα» σου με την οποία ταξιδεύεις μέσα στη Ζωή ..


Μέχρι ΠΟΤΕ..

…. θα ζεις αυτό που ζεις , χωρίς να κάνεις τίποτα γι αυτό …

…. θα ανέχεσαι αυτό που ανέχεσαι χωρίς να αντιδράς ….

…. θα συμβιβάζεσαι χωρίς να στέκεσαι πάνω για σένα


Ένα θέλεις να αλλάξει κάτι στη Ζωή σου πρέπει να αφήσεις η μάλλον να αναθεωρήσεις την «ιστορία» σου …. Θυμήσου ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ οι σκέψεις σου , ούτε τα συναισθήματα σου ,ούτε τα θέλω σου , ούτε οι επιτυχίες σου , ούτε η περιουσία σου και ούτε τα λεφτά σου ..όλα αυτά είναι μονό του Μυαλού ….. . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ … ΔΕΝ ΕΙΣΑ ΑΥΤΗ Η « ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ….


Αυτό που πραγματικά είσαι δεν μπορεί να «περιοριστεί» από τα πιο πάνω ..Όταν θελήσεις . ΜΠΟΡΕΙΣ να γίνεις ο Συγγραφέας του δικής σου ιστορίας με σένα πρωταγωνιστή … Μέχρι σήμερα ήσουν ένα « Ρομπότ» που άνθρωποι και οι περιστάσεις στη Ζωή σου , σου πατούσαν τα κουμπάκια και εσύ χόρευες…. Συνειδητοποίησε ότι ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ..ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ( μέχρι σήμερα «ασυνείδητα» ….) ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ … ΖΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ….


Εσύ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ – συνειδητά η ασυνείδητα - για τη Ζωή σου .!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μπορεί να δώσει η να σου πάρει αυτό που « θέλεις» εάν ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΕΣΥ !!!


Εσύ είσαι τελικά ο σεναριογράφος της Ζωής σου …. Απλά άλλαξε το σενάριο από μίζερο και ανούσιο σε χαρούμενο και γεμάτο ουσία …



Να ‘ σαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!


Νεόφυτος