Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αλήθεια , πως «ζείτε» τι Ζωή σας ???

Ζείτε τη Ζωή σας ακολουθώντας τα δικά σας όνειρα η μήπως οι «απαιτήσεις της καθημερινότητας» σας αφήνουν απλά να αναρωτείστε πως θα ήταν εάν… και πάλι το αφήνετε για μια άλλη μέρα όταν..... θα έχετε χρόνο ,... όταν θα έχετε τα λεφτά , ....όταν θα μεγαλώσουν τα παιδία ... όταν , .... όταν ... - ατελείωτα "όταν" και ατελείωτες δικαιολογίες που στη ουσία μας κλέβουν τη «Ζωή» μας…

Όλοι μας το βιώνουμε και το κατανοούμε … είναι όμως ΑΠΟΔΕΧΤΟ ??? Για πόσο καιρό ακόμη θα είμαστε ΑΒΟΥΛΑ ΡΟΜΠΟΤ???

Τι είναι «Ζωή» τελικά ?? Ζωή δεν είναι κάτι που θα ζήσουμε "όταν" .. αλλά Ζωή είναι η ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ … και δυστυχώς για όλους μας αυτή η Ζωή είναι ΠΟΛΥ …ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ….

Για σκεφτείτε και προβληματιστείτε λίγο … Είναι η ΖΩΗ σας !!! Δεν είναι μια «πρόβα» του τι θα επακολουθήσει … είναι η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ και δεν ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ Σας ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ !!!

Είστε ευχαριστημένοι με αυτό που «ζείτε»? Εάν η ζωή σας γινόταν κινηματογραφική ταινία , πιστεύετε ότι εσείς η κάποιος άλλος θα ήθελε να την παρακολουθήσει ??? Ποια επιθυμία σας είναι ακόμη μια απλή «ευχή» η ένα πολύ μακρινό όνειρο …. Πόσα ακόμη «όταν» θα εφεύρετε απλά για να μείνετε καθηλωμένοι στη « ζώνη ασφάλειας» σας γεμάτοι « τρανταχτές» δικαιολογίες ???

Εάν τα πιο πάνω άγγιξαν την κάρδια σας , ΒΡΕΣΤΕ ΧΡΟΝΟ να κάνετε ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στο που βρίσκετε ΣΗΜΕΡΑ !
- Ξεκαθαρίστε επιτέλους τι είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ στη Ζωή σας σήμερα και αποφασίστε να του δώστε την σημασία που πρέπει για να έχετε τα ωφέλει που επιθυμητέ χωρίς άλλες αναβολές
- Συνειδητοποιήστε τα ΟΝΕΙΡΑ σας – αυτά που έχετε «θάψει» για "όταν….." και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ γιατί αυτά είναι «κάλεσμα» της ψυχής σας ….
- Συνειδητοποιήσατε ΤΙ σας ΣΤΑΜΑΤΑ … ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ βρίσκετε … ΠΟΙΟΣ και ΤΙ σας ΦΤΑΕΙ για το ότι δεν ΖΗΤΕ τι ΖΩΗ που σας ΑΞΙΖΕΙ και ΘΕΛΕΤΕ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ τα , ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ … είναι προτιμότερο να μετανιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα ….

Πάνω από όλα από εδω και μπρος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ για να έρθετε πιο κοντά στο να ζήσετε τη Ζωή των ονείρων σας !

Όταν πλέον είστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ του τι θέλετε στη Ζωή σας , τότε θα ΜΠΟΡΕΙΤΕ να λέτε – συνειδητά πλέον - ένα μεγάλο ΟΧΙ σε ότι δεν σας βοήθα η σταματά η εμποδίζει στο να προχωρήστε και να δημιουργήσετε τη Ζωή που θέλετε και σας ΑΞΙΖΕΙ ! Θα παψετε πλέον απλά να «αντιδράτε» στα γεγονότα της καθημερινότητας αλλά θα μπορείτε να τα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ» με συνειδητή προσπάθεια , επίμονη , υπομονή και ακράτητο ενθουσιασμό !

Γίνεται ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ και ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ στη δική σας ταινίας . Φροντίστε να γίνει η ταινία της Ζωής σας μια ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΡΑΓΩΓΗ γεμάτη ΔΡΑΣΗ , ΓΕΛΙΟ , ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ!

Για το κάθε τι που συμβαίνει στη ΖΩΗ μας , έχουμε ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ! Μάθετε να ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ , μάθετε να ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ αυτό που έχει ΟΥΣΙΑ και ΣΗΜΑΣΙΑ στη Ζωή σας !

Μην αφήσετε ξανά την «ΑΤΖΕΝΤΑ» του οποιουδήποτε να ΚΑΘΩΡΙΣΕΙ τι ΔΙΚΗ σας ΖΩΗ !

« Η τραγωδία στη Ζωή δεν είναι στο να μην πετυχει κάποιος τους στόχους του . Η τραγωδία είναι στο να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ στη Ζωή του !

Νεόφυτος