Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

6 Ερωτησεις για να Αλλάξετε τη Ζωή σας ..

Αγαπητοί φίλοι ,

Απαντώντας τις πιο κάτω 6 ερωτήσεις , θα έχετε μια πολύ καλή ένδειξη το τι σας σταματά να προχωρήστε και να ζήσετε τη Ζωή που θέλετε ..
Αφιερώστε λίγο χρόνο και απαντήστε τις πιο κάτω ερωτήσεις , ειλικρινά και με ανοικτό μυαλό .. (κάνεις άλλος δεν θα δει τις απαντήσεις ….) και προπάντων να έχετε το θάρρος να «παραδεχτείτε» κάποια πράγματα για το πώς λειτουργάτε μέχρι σήμερα …

Νο 1. Γράψε 4 πράγματα που θέλεις να κάνεις , η πρέπει να κάνεις και τα οποία αποφεύγεις εδώ και καιρό ..( ΠΧ να χάσεις βάρος / να κόψεις το κάπνισμα / να πας σε κάποιο σεμινάριο μάθημα / να επισκευθεις κάποιο / να μιλήσεις με κάποιο κτλ ..)

1.
2.
3.
4.

Νο 2. Γιατί δεν τα έκανες μέχρι τώρα ? Με ποιο ΠΟΝΟ η ΦΟΒΟ είναι συνδεδεμένα τα πιο πάνω πράγματα ? Γράψε πιο κάτω τον λόγο που ανέβαλες μέχρι σήμερα να τα κάνεις τα πιο πάνω πράγματα ?

1.
2.
3.
4.

Νο3. Γράψε τι «κέρδιζες» μέχρι σήμερα με το να αναβάλεις να κάνεις τα πιο πάνω ?? ΠΧ Θέλεις να χάσεις βάρος , αλλά σου αρέσει το φαγητό .. η ευχαρίστηση που «κερδίζεις» με τη γεύση του φαγητού δεν σε αφήνει να ξεκινήσεις δίαιτα .. Πίσω από κάθε τι που κάνουμε υπάρχει ένα « θετικό κίνητρο» .. με αλλά λόγια μέσα από κάθε μας συμπεριφορά κάτι «κερδίζουμε»….

1.
2.
3.
4.

Νο 4. Γράψε τι θα σου «στοιχίσει» η τι θα «χάσεις» εάν δεν αλλάξεις αυτά που θέλεις ? Πχ ένα δεν χάσεις βάρος – δεν θα σου μπαίνουν τα ρούχα – δεν θα είσαι ελκυστικός/η και θα είναι πολύ δύσκολο να έλξεις σύντροφο άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μένεις μόνος / η? Το ίδιο με το τσιγάρο … υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις την υγεία σου / τα λεφτά που ξοδεύεις και το έξτρα ταξίδι που θα πήγαινες εάν τον έκοβες…

1.
2.
3.
4.

Νο.5 Γράψε τι θα «κερδίσεις» / τι «οφέλη» θα έχεις ένα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις αυτά που σήμερα φοβάσαι η αναβάλεις? ( Υγεία / ζωντάνια -/ αυτοπεποίθηση/θετικότητα ..)
1.
2.
3.
4.

Νο.6 Τι θα αποφάσιζες να κάνεις για να αλλάξεις τη Ζωή , εάν ήσουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως πιθανότητα αποτυχίας σε ότι και εάν προσπαθούσες ?( Γράψε ακόμη και το πιο «άγριο» σου όνειρο….)
1.
2.
3.
4.


Τώρα , τι πρόκειται να κάνεις ? Θα συνεχίσεις να λειτουργάς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ρίχνοντας την ευθύνη σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από εσένα ....η επιτέλους θα πάρεις την απόφαση να κάνεις κάτι ..

Η Ζωή σου ανήκει …είναι αποκλειστική ευθύνη δική σου …..

Επέλεξε ΣΗΜΕΡΑ να τη ζήσεις στο ΜΑΞΙΜΟΥΜ !


Να σται ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!


Νεόφυτος